NIEUWBOUW APPARTEMENT IN
‘S-HERTOGENBOSCH

NIEUWBOUW

In een vroeg stadium werden we betrokken bij de inrichting van dit appartement. Het complex was nog in aanbouw waardoor er nog veel mogelijk was wat betreft de keuzes van de deuren, plaatsing armaturen, afwerking muren en keukenontwerp.

EIGEN WENSEN

In tegenstelling tot wat men vaak denkt is het wel degelijk mogelijk om af te wijken van voorgenomen bouw en afwerking zoals die vaak vooraf zijn bepaald door de aannemer.  Met enige overredingskracht is er zeker wel bij te sturen. Zo werd het toch mogelijk om dit appartement helemaal aan te passen aan de wensen van de klant. De plafondhoge taatsdeuren, de keuken, de plaatsing van wandcontactdozen en inbouwspots en de bibliotheekkamer zijn hier voorbeelden van.

OP MAAT GEMAAKT

De geheel op maat gemaakte keuken sluit qua materiaal aan op de vitrinekasten, die een scheidingswand vormen tussen woonkamer en keuken. De vitrinekasten zorgen voor transparante rugdekking en delen de grote ruimte op een mooie manier in tweeën. De vitrinekasten zijn zo geplaatst dat de uitgestalde kunstcollectie vanuit alle zitplaatsen te bewonderen valt.

BIBLIOTHEEK

De werkruimte/bibliotheek is geheel op de wensen van de opdrachtgever aangepast en biedt ruimte aan een zeer grote hoeveelheid boeken. De bibliotheek is geplaatst in de ruimte die eigenlijk bestemd was voor de master bedroom. De opdrachtgevers namen genoegen met een kleinere slaapkamer om zo een bijzondere bibliotheek te krijgen.

De olijfgroene kleur op de binnenwanden zorgt voor een helder en mooi contrast met de witte muren en de meubels.

Samenwerking met: Paul de Bruijn – Planadvies en Ontwerp
Bouwjaar & realisatie: 2022
Fotografie: Leo de Jonge